SEIKAKU KAIZEN-HO

A TRADICIONÁLIS JAPÁN REIKI TEHNIKÁK

(Dentho-Reiki)

SEIKAKU KAIZEN-HO

(seicácucáizenrrô)SEIKAKU (Karakter), KAIZEN (javítani) und HO (Technika), úgy is ismert mint NENTATSU-HO. NEN (Gondolatok) und TATSU (megérinteni).

Hiroshi Doi SEIHEKI CHIRYO-HO-nak nevezi azt a technikát.

Egy betegség nagyon gyakran különböző negatív gondolatok eredménye képpen alakul ki. Ez a technika segít a gondolatokat „javítani, és a személyiséget is pozitív irányba mozdítani.

Az életünket egyszerűen a gondolataink segítségével megváltoztathatjuk, pozitívan befolyásolhatjuk.

A Seikaku Kaizen-Ho technika segít negatív szituációkban a pozitív hozzáállást, megélést megőrizni. Ez a technika önkezelésre szolgál.Alkalmazása:

Helyezd az energia lekérése után a nem domináns kezed a homlokodra a dominánsat pedig a fej hátsó részére.

Tartsd ezt a pozíciót és várd meg amíg megindul az energiaáramlás. Most kezdj el pozitív afirmációkat gondolatban lefuttatni, úgy hogy minden egyes pozitív gondolatot 3szor megismételsz.

Légy koncentrált de maradj laza. Ne görcsösödj. Rövid mondatokban végezd az affirmációkat és „kezelésekként” mindig csak legfeljebb 3 gondolatot.Ha végeztél akkor először a nem domináns kezed vedd el a homlokodtól de hagyd a Reikit a domináns kezeden keresztül továbbra is a fejedbe áramolni.

Mostmár ne gondolj az affirmációkra sem, sem pedig a rossz szokásaidra sem amelyeket a lefuttatott affirmációkkal megváltoztattál.