Reiki távhangolás

Reiki távhangolás

A Reiki Távhangolás.

Nos akinek már módjában állt a Reiki távgyógyítását kipróbálnia annak meggyőződése, hogy működik a táv-behangolás hiszen ugyanazon (nevezzük az egyszerűség kedvéért) mechanizmuson alapszik. Az Univerzumban minden EGY és el is képzelhetjük azt úgy mint egy végtelenül hatalmas örökkön örökké rezgő, mozgó, folyó, energiaközeg. Reiki, rei ki.

Ha a megfelelő tudás, akkor a Reiki mester képes a távolságokat, legyen az akár több ezer kilométer áthidalni, a reiki energiát irányítani a páciensét elérni. Ez egy energetikai kapcsolat teremtés, amely a Reiki fokozataiba való behangolásokkor is ugyanezen, elv alapján megtörténik. Ma már nyugat Európában de itt Magyarországon is egyre elfogadóbbak az emberek a reiki táv-behangolásokkal szemben. A reiki távhangolások ugyanolyan perfekt módon működnek, mint a személyes találkozások alkalmával történő reiki behangolások, sőt a legtöbben még intenzívebbnek is élik meg hisz az Energia, a reiki ugyanúgy mint a távgyógyításnál sokkal hosszabb ideig tovább áramlik így intenzívebben áramlik az ember energetikai rendszerén át.

A Reiki távhangolás nagy előnye, hogy nem szükséges a személyes megjelenés, amely sokszor a mai rohanó világunkban időhiány miatt igencsak nehezen oldható meg. A hangolás előtt a reiki tanítvány megkapja a részletes és igen komoly tananyagot melyekről telefonon vagy akár Emailben is felteheti felmerülő kérdéseit.

A Tradicionális Reiki képviselői is teljességében elismerik ennek a behangolási formának a hitelességét és tökéletes működését, hisz a reiki távkezelés is csodálatosan működik. Az egyetlen hátránya amelyet sokan fontosnak tartanak, a hiányzó Mester-Tanítvány úgy nevezett direkt élő kontaktusa. Ez persze az egy légtérben létet jelenti. Persze ha a fent már említett, az Univerzumban minden EGY, kijelentést megvizsgáljuk, és mi is mint minden komoly ezoterikus gondolkodású ember ezt elfogadjuk, tudjuk,… akkor a Mesterrel „egy légtérben” való lét jelentőségét veszti. A Behangolás alatt a reiki Mester ugyanúgy érezhetően ott lesz melletted, érezni fogod a reiki energiaáramlást, a csakrák bizsergését, talán még dolgokat is fogsz látni, illetve hallani.