Psychic reiki

PSYCHIC REI KI

Ez a KI segít a természetes veleszületett adottságainkat kiteljesedni. Veleszületett adottság a gyógyításhoz, az energiákkal való bánás, auralátás, tisztánlátás, tisztánhallás, tisztán érzés vagy a jövőbe való látás adottsága. Ezen képességekben elért szint viszont nagymértékben le van korlátozva az „életfeladataink” által.

Psychic-KI egy igen erős és mélyreható energia mely a fent említett de más adottságainkat is leblokkoló gátakat feloldja így egy újabb dimenziót érhetnek el ezen képességeink illetve alakulhatnak ki.

A tisztán érzékelés a 2. Csakrához kapcsolódik és lehetővé teszi az energiaáramlások érzékelését és az áramoltatásuk fejlett képességét.

A tisztán hallás Az 5. Csakrához kapcsolódik s azt jelenti, hogy képesek vagyunk hangokat hallani melyeket mások nem.

A tisztán látás A 6. Csakrához kapcsolódik és azt jelenti, hogy megvan a képességünk a múltba és vagy a jövőbe esetleg „távoli helyekre” látni.

Sok egyéb bennünk lappangó képesség jöhet elő a beavatás után. Ez megtörténhet szinte azonnal vagy kicsit később és fokozatosan erősödik bennünk. Ez a folyamat a legnagyobb mértékben csakis tőlünk függ. Adottságainktól, készségeinktől és elhivatottságunktól.

Feltétel:

Mivelhogy a Psychic REI KI teljes mértékben az Usui Reiki-re épül így ehhez a beavatáshoz szükséges a z Usui Mester szint.