Kundalini új energia

Kundalini reiki

A Kundalini

-energia a nyugati országokban csak a keleti tanítások — különösen az indiai jóga — révén vált ismertté. Ez alatt az erő alatt azt értjük, amely az emberben (hátulról nézve) a farokcsont mögött található kígyóként összecsavarodva, s ezért sokszor Kundalini-kígyónak is nevezik.Ez a titokzatossággal övezett erő az embert a tökéletességhez vezeti, és különleges képességekkel ruházza fel. Tibetben állítólag van egy szerzetesrend, amelynek tagjai képesek meztelen lábbal a hóban járni anélkül, hogy lábaik megfagynának —sőt, a hó megolvad lábaik alatt, olyan hőt sugároznak ki — a Kundalini-erő jóvoltából,melyet a szerzetesek megtanultakhasználni.

Mi az igazság, és mi a mítosz? Tény, hogy mint a harmadik szemnél is, vannak olyan emberek, akik egy teljes mértékben aktív Kundalini-erővel jöttek a világra, másoknál ez az erő csak részben aktív, míg megint másoknál egyáltalán nem. Mit jelent az, hogy aktív? A Kundalini-erő a spirituális fejlődés egy bizonyos szintjén elkezd a gerincen felfelé „csavarodni“. Ha feljut a fejhez, akkor egyfajta „rövidzárlat“ keletkezik a fejtetőcsakra és a gyökércsakra energiái, tehát a „föld“ és az „ég“ energiái között.

Míg normális esetben a gyökércsakra földenergiája a nemi csakrán (vagy más néven a keresztcsont csakrán), az elosztócsakrán át a szívcsakrához folyik, hogy itt az „ég“ isteni energiájával —mely a fejtetőcsakrán belépve a homlokcsakrához, majd a torokcsakrához jutva kerül a szívcsakrához — egy energiában egyesüljön, addig a rövidzárlat folyamán a két energia közvetlen kapcsolatba kerül egymással. Ha ez megtörténik, az ember olyan sok tanulási folyamatot él meg, amennyit éppen csak képes elviselni, hogy a tanuláson keresztül elérje a tökéletességet. Ezek a tanulási folyamatok olyan sokoldalúak, fájdalmasak és „nehezek“ lehetnek, hogy sokan kívánták már, bárcsak ne lenne aktív bennük a Kundalini-erő. Akadnak azonban itt még más problémák is, amelyeket a Kundalinierő okozhat.

A problémák A kundalini-energia két ellentétes, egy forró és egy hideg erőből tevődik össze. A két erőnek állandóan egyensúlyban kell lennie egymással, és akkor nem is adódhatnak komoly problémák. Ezalatt valós testi problémákat kell érteni.

Kundalini Reki I.

A Kundalini ki első behangolása megnyitja a gyógyító csatornákat és felkészíti azokat a Reiki energia áramlására. Felkészít a Kundalini ki II. behangolásra amely a Kundalini ébredését idézi elő. A koronacsakra, szívcsakra és kézcsakrák jobban megnyílnak ezután és erősödnek. Megtanulod, hogy hogyan gyógyíthatsz velem direkt vagy a távolból. A Kundalini ki I-es fokozat energetikailag az Usui-Reiki mesterfokozatának felel meg, így a beavatáshoz a Reiki mesteri beavatás elengedhetetlen feltétel.

Kundalini Reki II.

Ezzel a behangolással az energi csatornákat még jobban erősítjük. A Kundalini felébresztése után az úgynevezett „Tűz” eléri a Fő energiacsatornán legalább a napfonatcsakra magasságát és előkészíti a Kundalini ki III: fokozatára, azaz a kiteljesedésre. Beavatást nyersz egy speciális meditációba melynek segítségével a Kundalini Tűz rövid távú megemelését tudod elérni. Ez a Csakra-Energiarendszer felragyogását és megtisztulását eredményezi.

Kundalini Reki III.

Az előző behangolások újbóli felerősítése után a torok, napfonat, Hara, és gyökércsakra kitágulnak. A Kundalini Tűz felerősödik benned és most már a koronacsakrán és a lábon lévő csakrán túl terjed. A Kundalini teljes egészében kitárulkozik. Megtanulod, hogyan tudod a kristályokat egyéb tárgyakat Reiki csatornaként használni.Booster

A Kundalini Booster-Einweihungen I - III behangolások a Kundalini energia további felerősítésére szolgál. Tananyagot nem tartalmaz. A Booster behangolásokhoz a Kundalini I - III behangolásoknak meg kell lenniük. A behangolások fokozatonként 3x 20 percet vesznek igénybe.

Ich bin Blindtext. Von Geburt an. Es hat lange gedauert, bis ich begriffen habe, was es bedeutet, ein blinder Text zu sein: Man macht keinen Sinn. Man wirkt hier und da aus dem Zusammenhang gerissen. Oft wird man gar nicht erst gelesen. Aber bin ich deshalb ein schlechter Text? Ich weiss, dass ich nie die Chance haben werde, im Stern zu erscheinen. Aber bin ich darum weniger wichtig? Ich bin blind! Aber ich bin gerne Text. Und sollten Sie mich jetzt tatsächlich zu Ende lesen, dann habe ich etwas geschafft, was den meisten "normalen" Texten nicht gelingt.