DAI KO MYO

A Reiki 3. Fokozat- Mesterfokozat

Itt a REIKI energiával való munka egy újabb dimenziója nyílik meg neked.

Két újabb szimbólummal ismerkedsz meg melyek segítségével a már ismert energiaaktiválást még erősebbé teheted. Ezekkel a szimbólumokkal való munka során egy újabb energiaerősödést fogsz tapasztalni. Ennek az energiának a csatornázása és a vele való munka az „Életet mesterien kezelni“ fogalomhoz is köthetjük.

A Mesterszimbólum

Neve : DAI KO MYOA jelentése:

Az erő velem van.

Az erő és én eggyek vagyunk

Ha már ismerjük a Dai-Ko-Mio jelet használjuk minden gyógyításkor. A távolba gyorsan teszi meg az utat,a páciens szív csakrájába.

Gyakran gyógyításban ez az egyetlen szimbólum szükséges, bár a távgyógyításban használjuk a Hon-Sha-Ze-Sho-Nen jelet is. Alkalmazzuk megfordított sorrendben és felszabadítja a testekből a negatív energiát. A Dai-Ko-Mio középpontjába a lélek gyógyítása áll. A reiki szimbólumok mindegyike a vibrációs testek valamelyikét célozza meg.

A CHO KU REI a fizikai test szintjére rezonál a legerősebben, a Sei- He-Ki az érzelmi testre a Hon-Sha-Za-Sho-Nen pedig a mentális testre A Dai-Ko-Myo a spirituális test szintjére rezonál a legerősebben. Ez rendkívül erőteljes gyógyítás.

A betegséget a legmagasabb forrásnál, az első okánál gyógyítja. A spirituális test szintjei azt az ujjlenyomatot vagy mintasablont tartalmazzák, amelyből a fizikai test leképződik. Az e szinten végzett gyógyítás sokszor " csodaszerű " gyógyulásokat idéz elő. A Dai-Ko-Myo gyakran idéz elő ilyen gyógyulásokat. Az egész életre kiható váltózások történnek itt.

Közvetlen gyógyításkor a többi szimbólumhoz hasonlóan ösztönös megérzésünk alapján adjuk át a Dai-Ko-Myo-jelet.

Távgyógyításkor sűrűn alkalmazható mind a négy szimbólum.

Első forrásként kezdheted a Dai-Ko-Myo-jellel, majd küldheted a Hon-Sha-Ye-Sho-Nen-jelet.

A következő a Cho-Ko-Rei,és utána a Sei-He-Ki. Végezetül imételd meg a Dai-Ko-Myo-jelet. A szimbólum gyakran asztrális rózsaszínű vagy pedig fémes aranyszínűvé változik, amikor elküldöd. Nem áll, hanem mozog, pörög és vibrál. Mindazt szállítja, amire az illetőnek szüksége van. Ez a számunkra a Földön hozzáférhető legerőteljesebb gyógyító energia és minden bizonnyal a legpozitívabb is. A Dai-Ko-Myo-jelet öngyógyításkor is a másoknál is alkalmazott módhoz hasonlóan használjuk. Rajzoljuk a Szív-csakra fölé, és vizuáljuk a többi szimbólummal együtt. E szimbólumot az öngyógyításra és a Kí-nek a tesben való áramlásának a fokozására alkalmazzuk.Végtelenség. Időtlenség, örökkévalóság.

Jól működik az előző életű karmák feloldására is és a többdimenziós élet összehangolására.

A szív szimboluma. Amelyből a gyógyítás és a szeretet áramlik.Funkció és alkalmazási területek:

- Direkt kapcsolatfelvétel az Isteni energiával.

- Minden „nem pozitív energia“ transzformálása

- A REIKI alkalmazások felerősítése.

- A legmagasabb védelem a (mit SHO KU REI ) együttes használatával.

- A gyógyulási folyamatok felgyorsítása.

- A legmagasabb segítség a személyiségfejlődés útján.

- A Finomanyagú energiaközpontok (Csakrák) harmonizálása.

Johann Wolfgang von Goethe mondotta.:

Hiszem, hohy magunkban hordozzuk a szikráját annak az örök fénynek mely a létezés maga. Gyenge érzékszerveinkkel ezt a fényt csak sejtelmesen érezhetjük. Legmagasabb kötelességünk ezt a szikrát magunkban lobogó tűzzé növeszteni és istenivé válni.

Megjegyzés:

Ez megtörténik teljesen magától, ha meghozzuk a döntést, hogy az életet, szeretetteljesen, örömmel, egészségben és kiegyensúlyozottan fogjuk megélni.

A Reiki-ben rejlő energia segítségével megvalósulhatsz, csak el kell döntened,hogy ezt az energiát használni akarod és céljaidnak megfelelően fogja személyes fejlődésed támogatni.