Dai Kiro Seh a bölcsesség szimbóluma

A „Dai Kiro Seh” a bölcsesség szimbóluma mely a német Reiki tanító mester Helmut Ernst adott tovább. Ez a szimbólum a mesteri intuíció megerősödését szolgálja és egyben felerősíti az összes többi Reiki szimbólum energiáját. Ezzel a szimbólummal fel lehet erősíteni a behangolásokat
A szimbólum jelentése: Tárt karokkal állok és kezeimben tartom a horizont két végét mely fölött egy szivárvány feszül melynek a két vége bennem egyesül.
A szimbólum hatása: E szimbólummal a Világ összes tudásához van hozzáférésed, ami a megerősödött intuíciódon keresztül mutatkozik meg. Tudatalattinkban ott lapul a Világ összes tudása, az emberiség kollektív tudása, ami nekünk hiányzik az egy kapu, egy ajtó hozzá.

Meditáció.

Ülj le egyenes derékkal, ne tedd keresztbe a lábad, legyen kényelmes a pozíciód. Egyéb szokások mint füstölő vagy lágy meditációs zene megtarthatóak.
Ebben a pozícióban vizualizáld magad előtt a szimbólumot. Ha világosan látod már magad előtt akkor vizualizáld, hogy a szimbólum egyre közelebb jön feléd és te eggyé válsz vele. Te magad vagy a szimbólum. Maradj kb. 20 percig ebben a képben és figyeld tudatosan, hogy mi történik veled.
A reakciók egészen különbözőek lehetnek egészen a színek, fények látásától az egyszerűbb melegség érzetik. Valami mindig történik.
A Bölcsesség szimbólummal való meditációkor általában mindig kapunk válaszokat az általunk feltett kérdéseinkre, hiszen ez a szimbólum a tudatalattinkra fejti ki hatását. Az ott lakozó tudás így elérhetővé válik. A meditációnak vége van ha megjön az az intuitív érzés, nyisd ki a szemeid és maradj még egy kicsit nyugalomban.